Moja granola

| 2 komentarze

Share Button

DSCF8203_jzzpl

O niebo lepsza od sklepowych musli :) Polecam!

Moja granola

Sposób przygotowania

Krok 1
Wszystkie składniki mieszamy w misce, dodajemy miód i dokładnie ugniatamy, aby masa była lekko wilgotna. Następnie wysypujemy ją na blachę od piekarnika wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy 10 minut. Wystudzoną granolę przekładamy do suchego słoika.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 komentarzy

  1. Pycha!! Też robię samodzielnie granolę z ulubionych składników – przynajmniej mam pewność co jest w środku :)
    Jak mam swoje – domowe masło orzechowe, to też dorzucam :) :) :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Świetne! Dzięki za ten przepis.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odpowiedz na „PawełAnuluj pisanie odpowiedzi

Wymagane pola są oznaczone znakiem *