Jem zdrowo: pieczone awokado z żółtkiem

| 1 Komentarz

Share Button

awokado

A może takie śniadanko zaserwujecie sobie w leniwy, weekendowy poranek? :)

Jem zdrowo: pieczone awokado z żółtkiem

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Awokado przecinamy na pół, wyjmujemy pestkę. Żółtka oddzielamy od białek. W miejsce pestki układamy żółtko, skrapiamy oliwą, przyprawiamy solą, pieprzem, płatkami chili i czosnkiem. Pieczemy w 180 stopniach około 20 minut.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeden komentarz

  1. o kurcze, pieczone awokado? robi wrażenie, ale awokado nie wyobrażam sobie bez oliwy z oliwek, miałam okazję u znajomej spróbować ostatnio marki develey, jest bardzo smaczna, delikatna i niedroga także dobry wybór, pozdro!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *