Sałatka z pieczonym indykiem i papryką

| 1 Komentarz

Share Button

sałatka z papryką

Ciekawa sałatka na imprezę:) Bardzo interesujące połączenie smaków.

Sałatka z pieczonym indykiem i papryką

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Pierś z indyka kroimy w kostkę, przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, suszonym czosnkiem i paprykami. Pieczemy w 180 stopniach około 20 minut. Ogórki kiszone obieramy ze skórki. Warzywa i owoce kroimy w kostkę (ogórki, paprykę, jabłko i cebulę). Makaron gotujemy wg instrukcji na opakowaniu. Wszystkie składniki mieszamy razem z majonezem i jogurtem. Przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem oraz papryką ostrą i słodką.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeden komentarz

  1. Wygląda pysznie!! Muszę wypróbować przy najbliższej okazji :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *