Kostka jaglana z musem dyniowym

| Brak komentarzy

Share Button

kostka jaglana z musem dyniowym

Pyszne śniadanko dla naszych maluchów.

Kostka jaglana z musem dyniowym

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Kaszę gotujemy ok. 20 minut. Następnie jeszcze ciepłą blendujemy na gładko, lekko dosładzamy i przekładamy do głębokiego talerzyka lub miseczki. Wstawiamy na noc do lodówki.
Krok 2
Dynię gotujemy do miękkości. Blendujemy na mus i wylewamy na talerzyk. Kaszę wyjmujemy z lodówki, podgrzewamy np. w mikrofali i kroimy w kosteczkę, dodajemy do musu i gotowe.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *