Pasta rybna z papryką

| 1 Komentarz

Share Button

pasta rybna

Wersja fit pasty na kanapki. Coś dla osób, które nie jedzą mięsa i nie mają pomysłu na śniadania lub kolacje:)

Pasta rybna z papryką

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Paprykę kroimy na pół, oczyszczamy z pestek i pieczemy ok 40 min w 180 stopniach. Następnie studzimy w folii spożywczej i obieramy ze skórki. Tuńczyka odcedzamy z sosu, dodajemy do niego wyciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz, sok z cytryny oraz paprykę. Wszystko blendujemy na gładką masę.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeden komentarz

  1. taaa, pasta z ryby dla ludzi, ktorzy nie jedza miesa…
    RYBA TO TEZ MIESO!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *