Łosoś z cukinią i mascarpone

| 2 komentarze

Share Button

Łosoś z cukinią i mascarpone

Szybki, bezmięsny obiad dla zapracowanych.

Łosoś z cukinią i mascarpone

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Cebulki i cukinię kroimy w kostkę. Podsmażamy na maśle do miękkości. Podlewamy ok 1 do 2 szklanek wody i dusimy pod przykryciem ok 15 minut. Następnie dodajemy pokrojonego w kostkę łososia oraz suszone pomidorki. Dusimy jeszcze 5 minut i dodajemy mascarpone wymieszane z sokiem z cytryny, śmietanką i przyprawami.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 komentarzy

  1. Szkoda, że nie mam cukinii bo bym wiedziała co dzisiaj będzie na obiad :) ale przepis jak najbardziej dla mnie. Łosoś, cukinia i makaron – moje ulubione trio :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Pycha :) ostatnio ulubione danie “makaronowe” mojej rodziny.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *