Zupa z czerwonej soczewicy

| 1 Komentarz

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWspaniale rozgrzewająca zupa na chłodniejsze wiosenne dni. Smakuje jak coś pomiędzy pomidorową a grochówką. Por nadaje wiele smaku więc jest ważnym składnikiem. 

Zupa z czerwonej soczewicy

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Nastawić porcję mięsa, zalać wodą. Zebrać szum kiedy się zagotuje. Wrzucić pokrojone drobno warzywa, Wsypać soczewicę razem z warzywami. Przyprawić. Dodać koncentrat pomidorowy. Gotować aż wszystko zmięknie.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Zupa z czerwonej soczewicy, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Jeden komentarz

  1. Zupa jest pyszna! Polecamy.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *