Pasta kanapkowa z surimi

| 4 komentarze

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobrze jest mieć czasem wolny poranek i móc przygotować sobie na śniadanie coś innego niż owsianka z rodzynkami i mlekiem.
Tak dla odmiany – dziś pasta kanapkowa z paluszków krabowych i jajek. :)

Pasta kanapkowa z surimi

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Paluszki krabowe pokroić w drobną kosteczkę. Jaja ugotować na twardo, ostudzić i również drobno pokroić. Koperek umyć, osuszyć i posiekać.
Krok 2
Powyższe składniki wymieszać razem z solą, pieprzem i majonezem.
Krok 3
Podawać z ciemnym pieczywem. Udekorować plasterkiem ogórka, którego smak świetnie komponuje się z pastą.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Pasta kanapkowa z surimi, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

4 komentarzy

  1. Oj jak ja lubię takie smaki….

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Spróbuję!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Dzięki za inspirację, ja zamiast majonezu dodałam jogurtu greckiego, ogórek zblendowałam z całą resztą i miałam jeszcze parę oliwek zielonych, pycha, lepsze niż Lisnera, a jakie zdrowe!

    Pozdrawiam :)
    Basta

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *