Pasta z awokado i wędzonego pstrąga

| Brak komentarzy

Share Button

pasta z awokado i wędzonego pstrąga

Wyrazista w smaku, dobrze komponująca się ze świeżym pieczywem pasta rybna. Ciekawe połączenie awokado i suszonych pomidorów. Polecam na weekendowe śniadanie.

Pasta z awokado i wędzonego pstrąga

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Obieramy awokado i kroimy na kawałki. Skrapiamy cytryną, aby nie ściemniało. Następnie dodajemy rozdrobnionego pstrąga oraz pokrojone pomidory. Dodajemy jogurt, doprawiamy do smaku solą i pieprzem ( uważamy z solą, bo pomidory i ryba są słone) i wszystko rozdrabniamy blenderem na gładką masę.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Pasta z awokado i wędzonego pstrąga, 9.7 out of 10 based on 3 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *