Tagliatelle z tuńczykiem

| 3 komentarze

Share Button

tagliatelle z tuńczykiem

Szybkie i aromatyczne danie z tuńczykiem, idealne na piątek.

Tagliatelle z tuńczykiem

Sposób przygotowania

Krok 1
Cebulę i czosnek drobno siekamy, podsmażamy na oliwie. Dorzucamy pomidory w puszce i smażymy, aż trochę odparują. Następnie wrzucamy tuńczyka, a na końcu pokrojone na pół oliwki. Doprawiamy solą, pieprzem i oregano. Podajemy z ugotowanym al dente makaronem tagliatelle.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Tagliatelle z tuńczykiem, 9.0 out of 10 based on 3 ratings

3 komentarzy

  1. Ooo zapomniałam zupełnie o tym daniu, zrobię sobie w tym tygodniu na obiad. :) ))

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. bardzo lubie <3

    zapraszam na rozdanie do siebie!
    http://www.cookplease.blogspot.com :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. przepyszne!!! ja dodaję jeszcze odrobinę kaparów – wspaniale podkreślają smak tuńczyka!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *