Rzodkiewkowa pasta kanapkowa

| Brak komentarzy

Share Button

Rzodkiewkowa pasta kanapkowa
Dziś po raz pierwszy w życiu jadłam liście rzodkiewki. Mogę powiedzieć że są smaczne, a co najważniejsze (jadłam je już kilka godzin temu) – wciąż żyję. :D
Pasta jest typowo śniadaniowa, bardzo smaczna w zestawieniu z chrupiącym chlebem.

Rzodkiewkowa pasta kanapkowa

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Jaja ugotować na twardo, gdy ostygną pokroić je w drobną kosteczkę. Rzodkiewki i ser również drobno pokroić. Liście rzodkiewki posiekać na małe kawałeczki.
Krok 2
Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem, majonezem i chrzanem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)
Rzodkiewkowa pasta kanapkowa, 8.1 out of 10 based on 7 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *