Marmolada z czerwonej cebuli

| 1 Komentarz

Share Button

marmolada z cebuli c

Słodko- kwaśna marmolada z cebuli. Interesujący dodatek do mięs.

Marmolada z czerwonej cebuli

Sposób przygotowania

Krok 1
Cebulkę kroimy w piórka i dusimy na oliwie. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Następnie dodajemy resztę składników i dusimy na małym ogniu ok 30-40 minut
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Marmolada z czerwonej cebuli , 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Jeden komentarz

  1. Jak ja uwielbiam konfiturę z czerwonej cebuli! *_* Chyba muszę uzupełnić swoje własne zapasy :D

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *