Kotlety ziemniaczane

| 1 Komentarz

Share Button

kotlety ziemniaczanePyszny dodatek do mięska do obiadu lub samodzielne danie. Świetnie smakują z sosem czosnkowym lub ketchupem.

Kotlety ziemniaczane

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Ziemniaki gotujemy, studzimy i rozgniatamy.
Krok 2
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oleju.
Krok 3
Do ziemniaków dodajemy cebulę, mąkę i jajko. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pierzem. Formujemy podłużne kotlety i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju na złoto.
No results.
TitleVotesRatingReview

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Kotlety ziemniaczane, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Jeden komentarz

  1. Uwielbiam takie kotlety – zwłaszcza roboty Mamusi :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *