Barszcz ukraiński

| Brak komentarzy

Share Button

barszcz ukraińskiSzybka wersja pysznej zupy. Różni się minimalnie od tradycyjnej, ukraińskiej wersji, ale ma bardzo ciekawy smak, który zaintryguje każdego smakosza.

Barszcz ukraiński

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Włożyć kość na zupę do zimnej wody. Można dodać od razu cebulę, pora, pietruszkę i selera. Kiedy się zagotuje zebrać szum i przyprawić. Dodać pokrojone warzywa. Gotować do miękkości. Doprawić przecierem. Na koniec zabielić śmietaną. Posypać świeżym koperkiem i pietruszką.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Barszcz ukraiński, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *