Kotlety jajeczne

| 1 Komentarz

Share Button

kotlety jajeczneProste kotleciki z gotowanych jajek z dodatkiem świeżego szczypiorku. Idealne na piątkowy obiad.

Kotlety jajeczne

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
9 jajek gotujemy na twardo, obieramy i studzimy. Następnie drobniutko siekamy. Dodajemy do nich bułkę tartą i wbijamy jedno surowe jajko.
Krok 2
Szczypiorek drobno kroimy, dodajemy do jajek. Przyprawiamy wszystko solą, pieprzem i vegetą. Mieszamy i formujemy kulki, które następnie spłaszczamy.
Krok 3
Kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Dobrze smakują z sosem jogurtowo-koperkowym lub czosnkowym.

No results.
TitleVotesRatingReview

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Kotlety jajeczne, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Jeden komentarz

  1. Widać, że pyszne. Po drodze trzeba było podrzucuć na spróbowanie! narka

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *