Kasztanki

| 1 Komentarz

Share Button

DSC06995

Eleganckie kuleczki o posmaku rumu. Bardzo szybki i efektowny deser.

Kasztanki

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Herbatniki mielimy w blenderze albo przez maszynkę. Dodajemy miękkie masło, cukier, kakao i rum. Wyrabiamy. Troszkę herbatników odstawiamy do obtoczenia. Formujemy kulki i obtaczamy w herbatnikach. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
Kasztanki, 9.0 out of 10 based on 4 ratings

Jeden komentarz

  1. Łał, wyglądają uroczo i mają świetną nazwę. Nigdy jeszcze takich nie jadłam :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *