Dietetyczna tarta

| 1 Komentarz

Share Button

dietetyczna tarta

Odchudzona tarta w sam raz dla osób chcących zadbać o linię na zbliżające się lato;)

Dietetyczna tarta

Sposób przygotowania

Ciasto
Krok 1
Margarynę siekamy ze składnikami suchymi, dodajemy jajko i przyprawy, zagniatamy ciasto, wkładamy do lodówki na 1 godzinę. Następnie układamy w blaszce, dziurkujemy widelcem i pieczemy z termoobiegiem w 180 stopniach ok. 15 minut.
Krok 2
Makrelę pozbywamy ości i kroimy w mniejsze części. Paprykę i cukinię kroimy i podsmażamy na patelni. Mieszamy z makrelą. Jaja mieszamy z jogurtem, dodajemy sok z cytryny i przyprawy. Podpieczone ciasto wyjmujemy, wykładamy farsz warzywno-rybny i zalewamy sosem jajeczno- jogurtowym. Pieczemy 30 minut.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (5 votes cast)
Dietetyczna tarta, 7.6 out of 10 based on 5 ratings

Jeden komentarz

  1. Wygląda pięknie :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *