Żeberka pod kołderką z kapusty

| 1 Komentarz

Share Button

zeberka pod kolderka  kapustyŻeberka z kapustą to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Naprawdę polecam tą wersję.

Żeberka pod kołderką z kapusty

Składniki

marynata

Sposób przygotowania

Krok 1
Zamarynować żeberka i zostawić na 2 godz, aby mięso przeszło przyprawami.
Krok 2
Połowę kapusty kiszonej wyłożyć na dno naczynka żaroodpornego. Obsypać majerankiem. Na to wyłożyć żeberka. Resztą kapusty pokryć mięso i posypać majerankiem. Piec 1,5 godz.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeden komentarz

  1. bardzo lubię żeberka w tej wersji:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *