Płatki jęczmienno-owsiane z musem borówkowym

| 1 Komentarz

Share Button

płatki jęczmienno-owsiane z musem borówkowym

Śniadanie to podstawa każdego dnia. Płatki dodadzą Wam energii na wiele godzin. W towarzystwie musu z borówek są naprawdę pyszne.

Płatki jęczmienno-owsiane z musem borówkowym

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Płatki gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ja gotuję na wodzie, oczywiście lepsze są na mleku :) Borówki myjemy i blenduje wraz z cukrem na gładką masę. Dodajemy do płatków, posypujemy migdałami.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Płatki jęczmienno-owsiane z musem borówkowym, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Jeden komentarz

  1. omomom pychotka ! lubię takie dania ;D

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *