Marmurowe jaja (samuraja) – danie konkursowe

| 3 komentarze

Share Button

marmurowe jajaTe niesamowicie wyglądające jajeczka są również autorstwa pani Karoliny Antoniszyn. Prawda, że oryginalne?

Marmurowe jaja (samuraja)

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Jajka ugotować na twardo. Poczekać aż się ostudzą, następnie delikatnie potłuc skorupki, aby nie odpadły od jajek. Jajka wraz z pozostałymi składnikami włożyć do garnka z wodą i gotować na małym ogniu ok. 30 minut. Tak przygotowane jajka w zalewie wstawić do lodówki na całą noc. Rano jajka obrać i podawać z pikantnym sosem.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

3 komentarzy

  1. Robiłam kiedyś podobne, były bardzo dobre.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. ciekawy efekt, podoba mi się.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Śliczne jajka, takie świąteczne:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *