Cytrynowa jajecznica z serkiem wiejskim, pistacjami i estragonem – danie konkursowe

| 1 Komentarz

Share Button

cytrynowa jajecznica z serkiem wiejskim, pistacjami i estragonemTrzeba przyznać, że potrawy przez Was nadsyłane są niezwykle inspirujące! Tutaj mamy oryginalną jajecznicę od Madzi Mentel. Trzymamy kciuki i czekamy na nowe jajeczka :)

Cytrynowa jajecznica z serkiem wiejskim, pistacjami i estragonem

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Jajka wbić do miseczki, do tego wycisnąć sok z 1/2 cytryny, przyprawić estragonem i szczyptą pieprzu, dodać garść posiekanych pistacji i łyżkę startej skórki z cytryny; wymieszać i wylać na rozgrzaną patelnię. Gdy jajecznica jest już odpowiednio ścięta wtedy dodać serek wiejski i trzymałać jeszcze przez 2-3 minuty na ogniu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Cytrynowa jajecznica z serkiem wiejskim, pistacjami i estragonem - danie konkursowe, 9.5 out of 10 based on 4 ratings

Jeden komentarz

  1. Wypróbowałam przepis. Bardzo smaczna jajecznica. :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *