Łosoś z dipem szczypiorkowym

| 1 Komentarz

Share Button

łosoś z dipem szczypiorkowym

Lekki, aromatyczny łosoś z wiosennym dipem szczypiorkowym w sam raz na piątkowy obiad.

Łosoś z dipem szczypiorkowym

Sposób przygotowania

Krok 1
Łososia marynujemy w : oliwa,musztarda, sos teryiaki, sok z cytryny, sól i pieprz. Odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Następnie pieczemy w naczyniu żaroodpornym 30 minut.
Dip szczypiorkowy
Krok 2
Serek ricotta mieszamy z jogurtem, dodajemy posiekany szczypiorek, przyprawy i sok z cytryny. Podajemy z pieczonym łososiem.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeden komentarz

  1. Pyszna rybka, z dipem jeszcze nie podawałam, u mnie w piątek był pstrąg łososiowy z puree z selera(kuchnia lidla), pycha:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *