Roszponka z tuńczykiem i jajem

| Brak komentarzy

Share Button

roszponka z tuńczykiem i jajemUdzielił mi się klimat jajeczny, więc też dodam coś od siebie.  Macie jeszcze tydzień na przysyłanie zgłoszeń na konkurs. Weekend przed nami, więc do dzieła :) Kto by nie chciał spróbować aromatycznego olejku sezamowego, albo kukurydzianego? Warto zawalczyć!

Roszponka z tuńczykiem i jajem

Sposób przygotowania

Krok 1
Roszponkę opłukać i osuszyć. Pomidora, ogórek i ser pokroić w kostkę. Oliwki w plasterki. Pora posiekać w drobne paski. Posypać wszystko ziołami i przyprawami i skropić oliwą z oliwek. Smacznego!
Krok 2
Dobrze smakuje z chlebem smażonym w jajku.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Roszponka z tuńczykiem i jajem, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *