Szpinak z pieczonymi warzywami

| 1 Komentarz

Share Button

świeży szpinak z pieczonymi warzywami

Dla fanów szpinaku. Interesującego smaku nadaje oliwa z pestek dyni firmy Biolevita.

Szpinak z pieczonymi warzywami

Sposób przygotowania

Krok 1
Paprykę i cukinię kroimy w krążki. Posypujemy ziołami, skrapiamy oliwą i pieczemy około 30 minut w 180 stopniach. Mozzarellę zanurzamy w rozkłóconym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy chwilkę do zarumienienia. Szpinak układamy, kładziemy na niego pieczone warzywa i mozzarellę.
Krok 2
olej z pestek dyni biolevita
Olej z pestek dyni firmy Biolevita mieszamy z musztardą i octem balsamicznym. Polewamy sałatkę.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Szpinak z pieczonymi warzywami, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Jeden komentarz

  1. wspniale prezentuje sie ta salatka ;)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *