Zapiekana panga

| 2 komentarze

Share Button

panga zapiekanaRybka z dużą ilością warzyw. Niemal bez tłuszczu.

Zapiekana panga

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Ziemniaki obrać i ugotować, ale nie za długo. Podobnie marchewkę. Wyłożyć do naczynka żaroodpornego.
Krok 2
Filety oprószyć przyprawami. Ułożyć na ziemniakach. Podsmażyć na odrobinie oliwy cebulę z papryką i pomidorem. Przyprawić.Wyłożyć na rybę.
Krok 3
Zapiekać do miękkości ryby.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Zapiekana panga, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

2 komentarzy

  1. w jakiej temperaturze piec, termoobieg ? napisz cos wiecej

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Mój piekarnik ma tylko jedną temperaturę, jemu tylko znaną. Bez termoobiegu ;) Niestety nie pomogę.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *