Gulasz z serc

| 2 komentarze

Share Button

gulasz z sercNiepowtarzalny smak serduszek połączony ze słodką marchewką i odrobiną papryki.

Gulasz z serc

Sposób przygotowania

Krok 1
Włożyć serca do zimnej wody. Ugotować. Zebrać szum, którego prawdopodobnie będzie dość dużo. Dopiero wtedy pokroić i wrzucić warzywa. Przyprawić i dodać przecier. Dusić do miękkości. Na koniec zabielić śmietaną i mąką. Aby nie było grudek, należy rozrobić mąkę i śmietanę z wywarem. Dopiero wtedy wlać do gulaszu i ciągle mieszać.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Gulasz z serc, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

2 komentarzy

  1. Do serduszek się chyba nie przekonam. :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. To co tygryski lubią najbardziej :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *