Pasta z wędzonej ryby i fety

| 1 Komentarz

Share Button

pasta makrela i feta

Jeśli masz ochotę na miłą odmianę śniadania to polecam tą pastę. Kapary i feta nadają jej charakterystyczny, ciekawy posmak.

Pasta z ryby wędzonej i fety

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Makrelę wyjmujemy ze skóry i ości. Wkładamy do miski. Dodajemy ser feta, kapary, pokrojoną w kostkę cebulkę i jogurt. Przyprawiamy pieprzem. Soli nie dodawałam, bo składniki same w sobie są dość słone. Wszystko mieszamy do połączenia składników.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Pasta z wędzonej ryby i fety, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Jeden komentarz

  1. Mmm, pycha. Uwielbiam takie pasty, doskonała odmiana dla “nieśmiertelnej” wędliny :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *