Jajka faszerowane kaparami

| 1 Komentarz

Share Button

jaja faszerowane kaparami

Dobre jajeczka o charakterystycznym posmaku kapary.

Jajka faszerowane kaparami

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy, przekrajamy na pół. Wyjmujemy żółtka. Kapary kroimy na mniejsze części, szynkę wędzoną kroimy w kostkę. Żółtka przekładamy do miseczki, dodajemy kapary, szynkę, chrzan i musztardę. Przyprawiamy sosem sojowym soją i pieprzem. Masę gnieciemy widelcem do połączenia składników. Faszerujemy jajeczka

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Jajka faszerowane kaparami, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Jeden komentarz

  1. z kaparami jeszcze nie jadłam, wypróbuje na pewno te wersje:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *