Blok czekoladowy

| 1 Komentarz

Share Button

blok czekoladowy

 

Wyjątkowy smakołyk dla wszystkich wielbicieli czekoladowych smaków.

Blok czekoladowy

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Margarynę, wodę, cukier i kakao roztapiamy w większym garnku na małym ogniu do uzyskania gładkiej konsystencji. Studzimy.
Krok 2
Do masy dodajemy stopniowo mleko w proszku, cały czas mieszając.
Krok 3
Herbatniki kruszymy na średnie kawałki i dodajemy do masy. Na końcu dorzucamy bakalie. Mieszamy.
Krok 4
Całość przekładamy do keksówki wyłożonej folią spożywczą i dokładnie uklepujemy. Wstawiamy na kilka godzin do lodówki.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Blok czekoladowy, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Jeden komentarz

  1. Jadłam i polecam:) jeden z pyszniejszych bloków jakie jadłam

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *