Kapusta zasmażana

| 3 komentarze

Share Button

kapusta zasmazanaWyśmienity dodatek do schabowego lub golonki. Świetna też do żeberek. Intensywny kwaśny smak w sam raz na niepogodę.

Kapusta zasmażana

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Podsmażyć kapustę na oliwie. Zetrzeć marchewkę i dodać do kapusty. Posiekać cebulkę. Przyprawić. Podlać wodą i dusić około godziny, aż kapusta będzie miękka.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (8 votes cast)
Kapusta zasmażana, 6.6 out of 10 based on 8 ratings

3 komentarzy

  1. Pingback: Zapiekanka ziemniaczana z kapustą i kiełbaską | coolinarnie.pl | Przepisy na każdy dzień

  2. Uwielbiam taką kapustę:) Kojarzy mi się z wyjazdami w góry:)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Kapusta zasmażana nieodzownie kojarzy mi się z Świętami. Ale nie wiem czemu tak jest. W końcu jest to danie zdrowe i smaczne. Muszę się w końcu przemóc i zrobić ją.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *