Muffiny marchewkowe

| 5 komentarze

Share Button

muffiny marchewkowe

Choć połączenie marchewki z muffinkowym ciastem może się niektórym wydawać trochę dziwne, to zapewniam że jest ono absolutnie pyszne. ;) Babeczki są słodkie, mięciutkie i delikatne, idealne na zimowy wieczór z książką. ;)

Muffiny marchewkowe

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Wymieszać łyżką składniki suche w większej miseczce. Składniki mokre w drugiej, mniejszej miseczce również delikatnie wymieszać łyżką.
Krok 2
Do składników suchych przelać składniki mokre i połączyć je delikatnie mieszając.
Krok 3
Nakładać do 2/3 wysokości foremek i piec przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (7 votes cast)
Muffiny marchewkowe, 9.9 out of 10 based on 7 ratings

5 komentarzy

  1. to prawda, marchewkowe muffinki są cudowne:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Ubiegłaś mnie, bo też miałam wstawić przepis na muffiny marchewkowe ;) , ale z zupełnie innego przepisu i innymi dodatkami.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Agnieszko, chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wrzuciła swój przepis. Skoro inne składniki/proporcje i dodatki… to może też trafić w inne gusta. ;D

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  4. Ok, postaram się w najbliższym czasie wstawić przepis :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  5. Zdecydowanie – muffiny i ciasta marchewkowe w ogóle są idealne na zimę. Twoje wyszły cudne :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *