Łagodna pomidorowa z ziołami

| 1 Komentarz

Share Button

pomidorowaMając małe dziecko, trzeba czasem ugotować coś łagodnego w smaku. Ta pomidorowa nadaje się dla małych dzieci, a jednocześnie nie jest bezbarwna w smaku. Dodatek świeżej bazylii i vegety z przepisu podanego tutaj czyni ją bardzo aromatyczną.

Łagodna pomidorowa z ziołami

Sposób przygotowania

Krok 1
Włożyć mięso i warzywa do zimnej wody. Zagotować. Zebrać szum. Przyprawić i gotować na małym gazie. Wyjąć mięso, które można zapiec i wykorzystać jako drugie danie. Dodać przecier pomidorowy i na końcu śmietanę. Podawać z makaronem (np. świderki).
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Łagodna pomidorowa z ziołami, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

Jeden komentarz

  1. pysznie i kolorowo

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *