Gruszki w occie

| Brak komentarzy

Share Button

Gruszki w occieZima to najlepszy okres na konsumowanie efektów jesiennej pracy. Jeśli ktoś dysponuje świeżymi owocami prosto z drzewa, warto zachować ten smak na dłużej. Ten przepis, jak i wiele innych mam od mamy. Robiłyśmy je wspólnie.

Gruszki w occie

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Zagotować zalewę. Wrzucić gruszki. Gotować, aż będą miękkie.
Krok 2
Gorące gruszki nakładać do słoików, Zalać zalewą, ale wyłowić goździki, gdyż w słoikach mogą nam zabarwić brzydko gruszki. Zakręcić. Gotowe!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (8 votes cast)
Gruszki w occie, 5.0 out of 10 based on 8 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *