Pasta jajeczna z porem i kiełkami

| 1 Komentarz

Share Button

Pasta jajeczna z porem i kiełkamiPyszna kanapka dla osób, którym nie jest obojętne zdrowe odżywianie.

Pasta jajeczna z porem i kiełkami

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Ugotować jajka, ostudzić je i pokroić w kostkę. Pokroić pora w ćwiartki plasterka. Przyprawić i wymieszać z majonezem. Położyć pastę na chlebie i posypać kanapkę kiełkami.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Pasta jajeczna z porem i kiełkami, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Jeden komentarz

  1. Wyglądają pysznie:)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *