Łosoś w otoczce musztardowo- miodowej

| Brak komentarzy

Share Button

DSC05614

Łosoś z nutką miodowo- musztardową.  Idealny na kolację we dwoje. Wspaniale komponuje się z rukolą.

Łosoś w otoczce musztardowo-miodowej

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Filety myjemy, osuszamy i kroimy na mniejsze kawałki. W misce mieszamy musztardę, miód, ocet i pieprz. Wkładamy kawałki ryby i zostawiamy na minimum pół godziny w lodówce. Następnie wszystko wraz z zalewą przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 30 minut w 180 stopniach.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (5 votes cast)
Łosoś w otoczce musztardowo- miodowej, 8.8 out of 10 based on 5 ratings

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *