Rybka w pomarańczach

| 2 komentarze

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERADoskonałe połączenie delikatnej ryby z cytrusową nutą. Polecam, bo w moim menu ta ryba zostanie już na zawsze.

Rybka w pomarańczach

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Filety przyprawić i odstawić na chwilę. W międzyczasie skroić cebulkę i cukinię. Podsmażyć lekko.
Krok 2
Filety ułożyć na patelni. Zalać śmietanką z sokiem z połowy pomarańczy. Dusić ok 15 minut do miękkości ryby.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)
Rybka w pomarańczach, 9.7 out of 10 based on 6 ratings

2 komentarzy

  1. Delikatny, ale wyraźny smak, polecam!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Rybka wyszła super, a najbardziej smakowała mojej dwuletniej córeczce :) polecam!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *