Kotleciki włoskie z rybą

| 3 komentarze

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Smakowite połączenie wielu warzyw z soczystą rybą. Po prostu dobre.

Kotleciki włoskie z rybą

Składniki

Sposób przygotowania

Krok 1
Filet z ryby pokroić w kostkę. Podobnie warzywa. Wrzucić wszystko do miski. Wbić jajka i posypać trochę bułką tartą. Przyprawić.
Krok 2
Smażyć do zarumienienia kotlecików.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Kotleciki włoskie z rybą, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

3 komentarzy

  1. bardzo nieprecyzyjny opis przygotowania, bezsensu…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Co powinnam doprecyzować? Z chęcią pomogę jeśli trzeba.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Bardzo dobry przepis. Nie jem glutenu więc bułkę tartą zastąpiłam skrobią ziemniaczaną i mielonym lnem. Fajna alternatywa dla ziemniaczano-rybnych kotletów, które już mi się trochę przejadły. Dziękuję

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone znakiem *